praktijk 44

  0638397610

"Wees de zon die schijnt altijd"

Praktijk 44

Coaching – Training – Therapie – Workshops

Over de Praktijk 44

Praktijk 44 is een praktijk aan huis. Dit omdat het voor mij prettig werken is en ik heel flexibel kan zijn met de afspraken met de cliënt. Een sessie mag dan uitlopen, en er zijn zo mogelijkheden om ’s avonds of in het weekend nog iets te doen. Er is rust en ruimte, en ik kan zo de kosten laag houden.

Over de naam

44 is een meestergetal, en ook het ontbrekende huisnummer bij mij op de dijk. “Daar ga ik nog eens wat mee doen” bedacht ik in 2014, het jaar dat ik op nr. 43 ging wonen. En in 2020 was het zover. Praktijk 44 was geboren.

Over Dionne

Gedreven, enthousiast, sociaal, passievol, georganiseerd, nuchter, hardwerkend, empathisch, oplossingsgericht, doener en denker. Als coach en therapeut ga ik voor resultaat. Ik houd van reizen, koken, taarten bakken, met mijn blote handen in de aarde wroeten, klussen, ontwerpen, lezen, dramaseries, muziek (van Franse chansons tot Metallica), kleur, in de zon op een terras zitten, strandwandelingen en alle aaibare dieren. Stadsmens in een dorp, mantelzorger en op donderdagavond Hip-Hop danser: daar ben ik vooralsnog heel slecht in, maar ik blijf mijn best doen.

Over de website

De eerste website van Praktijk 44 heb ik zelfgemaakt. Supertrots was ik, maar toch niet tevreden met de uitstraling. Tijd voor een professional. De opdracht was: koraalrood als hoofdkleur. Een gouden zon als logo. Een website die overzichtelijk, informatief, helder, transparant, vriendelijk en vooral mooi is. Zie hier het resultaat.

Over koraalrood

Koraalrood wordt geassocieerd met vrolijkheid en de zomer. Is positief en zacht, en werkt tegelijkertijd ontspannend en rustgevend. Het brengt de emoties in balans en geeft een vredig gevoel. Het versterkt de intuïtie, verbeeldingen en visualisaties.

Over het Logo

“Wees de zon, die schijnt altijd”. Dit begon als reactie op de fascinatie van de maan van veel mensen. Nu heeft de maan inderdaad veel invloed, maar de maan reflecteert het licht van de zon. En daar gaat het om; innerlijke kracht, zelfreflectie en zelfvertrouwen. Je mag er zijn. Straal van binnen naar buiten! Een gouden zon. En dan moest het getal 44 er ook nog in terugkomen. Het is gelukt! De zon heeft 22 stralen en 22x ruimte tussen de stralen.

Over de Locatie

Tussen Amsterdam en Schiphol, aan de ringvaart, op een dijk, tegenover de molen van Sloten. Een prachtige locatie om te wonen en te werken. Toch dichtbij de snelweg. Gratis parkeerplaatsen voor de deur en goed bereikbaar met openbaar vervoe, of kom op de fiets wanneer je uit Haarlem of Amsterdam komt, dan heb je meteen een leuke fietstocht.

Over de Tarieven

De tarieven staan vermeld bij zowel de 1op1 trajecten, als bij de workshops. Voor de workshops heb ik zo nu en dan een kortingsactie. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg mijn socials. Heb je andere wensen? Dan maak ik een vrijblijvende offerte. Een eerste (online) intake is gratis.

4 keer per jaar verstuur ik een nieuwsbrief op de eerste dag van elk seizoen. Deze nieuwsbrief staat vol met interessante informatie, blogs, leuke aanbiedingen en data voor de komende workshops.

Meld je hier aan;